🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

M3 x A3 - Zo Dichtbij FULLY HYPED

M3 x A3 - Zo Dichtbij

De eerste release van M3 is in samenwerking met A3 (geproduceerd door OME SB). Dat de namen van deze heren op elkaar lijken is wellicht toeval, maar door het harde werken is het betere leven ‘Zo Dichtbij’. Dat is dan zeker ook geen toeval, maar het resultaat van ‘hard work pays off’. 

Deze track is de tweede release vanuit Kweekvijver. Na de release van ‘Rijkaard’ is het tijd voor een nieuwe track naar aanloop van het gehele project.

Eerst is het belangrijker om M3 en A3 beter te leren kennen. M3 is fysiek een grote jongen uit Rotterdam-West en probeert zijn fysiek steeds te verbeteren door middel van fitness en boksen. Door een korte periode in Frankrijk heeft hij de taal geleerd en zijn er verschillende muzikale connecties opgebouwd. Hiernaast is hij bezig met muziek en dit blijft niet onopgemerkt. M3 is te zien in de tweede cypher van Zack Ink, die ongeveer een jaar geleden online is gekomen. Nu wil M3 zicht richten op de aankomende releases.

A3 komt ook uit Rotterdam-West en heeft een belangrijk bericht naar buiten gebracht door de track ‘Letter to ChuChu’ uit te brengen. De overleden ‘ChuChu’ is een vriend van A3 en door deze track heeft hij zijn vriend een laatste eerbetoon kunnen geven. Hiernaast heeft hij nog twee tracks uitgebracht op YouTube. A3 wil zich nu richten op de toekomst en meer muziek uitbrengen.

Previous post
Next post