🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

Eusz Gifuza FULLY HYPED

Eusz Gifuza

Eusz Gifuza

In Enschede en omstreken begint Eusz een vaste waarde te worden en ook daarbuiten begint Eusz bekender te worden. Met meer dan 325.000 streams in 2019 is het een goed jaar geweest, waardoor 'wavey season' nu zonder twijfel is begonnen. In deze blogpost gaan we het hebben Malela Entertainment, samenwerking met DPGOHARD, FunX en de tracks: 'Sick' en 'No Way'.

Sick

Eind 2019 kwam de track 'Sick' uit, die geproduceerd is door Nezzi en Iggy. De clip is geschoten door Visual Clips. De video wordt gekenmerkt door de paarse accenten die dan ook weer goed terugkomen in de FULLY HYPED hoodie.

 

FunX

Eusz was al eens langs geweest in de FunX studio, maar kwam daarna nog een keer langs voor een eigen sessie die inmiddels meer dan 36.000 keer is bekeken. De reacties zijn zeer positief en nu is het alleen nog maar wachten op die eerste 101Barz sessie.

 

Malela Entertainment & meer

Onlangs was het mijlpaal van 1000 abonnees behaald en zijn zij nu hard op weg naar de 2000. In mei 2019 kwam 'No Way' uit die geproduceerd is door AJBeatz & JJTracks. Ook hier was hij FULLY HYPED met het half zip jacket en dit zal hoogstwaarschijnlijk niet de laatste keer zijn. Eusz heeft een korte tijd geleden een EP gereleased samen met DPGOHARD. Ook hij is FULLY HYPED in de videoclip van Badguy. Binnenkort komt er een leuke win-actie in samenwerking met Eusz, dus houd alle socials in de gaten! 

No Way

Items in deze videoclip

 

Previous post
Next post