🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

KWAMZ - LIGHTS ON FULLY HYPED

KWAMZ - LIGHTS ON

Kwamz

Kelvin Laryea, ook wel bekend als Kwamz. Kwamz bracht op 12 april 2020 zijn nieuwe track uit, genaamd:' Lights On'. Dit Nummer bracht hij dit keer niet uit met Flava, maar met King Zion. In de videoclip begint de track met een mooie boodschap. Ben jij benieuwd naar de boodschap en net zo FULLY HYPED als Kwamz, check dan snel de Videoclip.

 

Kwamz FT King Zion - Lights On

 

Kwamz and Flava

Kwamz en Jermaine Boateng, die ook wel bekend staat als Flava, maken al jarenlang muziek met elkaar. Ze hebben elkaar op school ontmoet en werden al snel bevriend met elkaar. Beiden komen uit de UK(London) en hebben Ghanese roots. De Ghanese achtergrond is dan ook zeker terug te horen in hun muziek, het duo keert dan ook vaak terug naar hun achtergrond. Het duo was er al vroeg uit dat ze samen muziek wilden gaan maken. Het artiestenleven begon met de track 'Wo Onane No'. Vervolgens kwam al snel hun hit 'Take Over' er achteraan, die ook geproduceerd is door Kwamz zelf. Het duo is zo FULLY HYPED dat ze momenteel shows door heel Eu de Rropa en meer doen. 

 

Items in deze videoclip 

 

Ronaldo

Op 24 september 2020 dropte Kwamz zijn nieuwe track 'Ronaldo'. Because it's get 'messy'. Maar Kwamz was voor zijn release al FULLY HYPED met zijn primeur van de 'Ronaldo dance'. Ben jij net zo FULLY HYPED als Kwamz en ken jij de 'Ronaldo dance' al?

 

Previous post
Next post