🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

THEREALHENRYKOFII FULLY HYPED

THEREALHENRYKOFII

TheRealHenryKofii

In Barcelona en omstreken wordt Henry Kofii gezien als een jong talent. De Spaans/Ghanese artiest reisde dan ook in de zomer van 2019 af naar Nederland voor een show. Met zijn enthousiasme, diverse flows en dance skills timmert TheRealHenryKofii dan ook hard aan de weg. Dit doet hij samen met zijn vriendengroep genaamd:'GLOBAL GANG'.

 

Suso x TheRealHenryKofii - 4Life23

De track 4Life23 is op 23 oktober 2019 in première gegaan. 2 dagen later dropte Henry Koffi zijn EP genaamd:''Out from Nowhere 2. De EP bestaat uit 4 tracks, waaronder een featuring met Stay J, een gevestigde naam uit de Ghanese muziekindustrie. De andere featuring is met DirtySpriteGang (DSG). DSG is afkomstig uit Nederland en is net zoals Henry Kofii erg getalenteerd. Op de cover van zijn EP laat Henry Kofii zien welk kledingmerk hij represent. Je ziet dan ook de verschillende FULLY HYPED items terug in de track 4Life23 en R.I.P. POP SMOKE. 

 

EP TheRealHenryKofii:

 

 

Items in deze videoclip

 

 

 TheRealHenryKofii - R.I.P. Pop Smoke

 

TheRealHenryKofii besloot op 28 maart 2020 een ode uit te brengen aan de rapper POP SMOKE, ten aanzien van zijn overlijden. Op 19 februari 2020 stief de Amerikaanse rapper. Hij was in zijn woning in Hollywood, toen twee mannen zijn woning binnendrongen. Bij de roof werden er meerdere kogels gelost. De rapper is op meerdere plekken geraakt en overleed in de ambulance. POP SMOKE was één van de veel belovende rappers van de USA aan het worden. Hij was zo FULLY HYPED, waardoor hij het afgelopen jaar meerdere hits scoorde, waaronder de hit 'Welcome to the Party'. In de videoclip zie je dat Kofii ook FULLY HYPED en 'Welcome tot the party' is met de FULLY HYPED Cups.

 

 

VIROS THE VIRAL ft. JIMMY BONES, THEREALHENRYKOFII - NO DRAMA

Op 3 mei 2020 werd de track 'NO DRAMA' uitgebracht door  TheRealHenryKofii en zijn Spaanse collega rappers Viros The Viral en Jimmy Bones. NO DRAMA is de 3e track van Henry Kofii waarin hij FULLY HYPED is. Vind jij dat TheRealHenryKofii een FULLY HYPED Award verdient voor deze prestatie? 

 

Previous post
Next post