🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

T.I.S.FAMILY FULLY HYPED

T.I.S.FAMILY

TIS FAMILY

TIS Family bestaat uit 3 getalenteerde mid-twintigers, waaronder Freek Langermans (Tchuna), Irvingly van Eijma (Irf) en Shuremy Felomina (Filo). Elke naam verwijst naar een letter uit het woord TIS. 

Het trio is nog maar recent in de game, maar ze zetten de clubs en de festivals nu al op zijn kop. De mannen van TIS FAMILY zorgen met hun tracks, dansjes en hun enthousiasme er hoe dan ook voor, dat jij een leuke avond beleeft. 

Op 3 januari 2020 dropte TIS FAMILY hun eerste track, genaamd 'Señorita'. De mannen hebben momenteel al meer dan 400.000 streams op Spotify behaald en de videoclip staat momenteel op 75.000 weergaven. 

 

 TIS FAMILY - Señorita

 

TIS FAMILY VS FULLY HYPED 

In de videoclip van Señorita zijn er al een paar FULLY HYPED items te spotten. Maar  TIS FAMILY was nog niet FULLY HYPED genoeg, dus is er besloten om de handen ineen te slaan en een TIS FAMILY VS FULLY HYPED Collectie uit te brengen. De collectie bestaat uit exclusieve hoodies in de desbetreffende kleuren en  uit 2 soorten oversized T-shirts voor zowel de mannen als de vrouwen. Ben jij FULLY HYPED genoeg voor de TIS FAMILY hoodies? 

 

 

Voetbal achtergrond

TIS FAMILY is niet alleen actief in de muziekwereld, de alleskunners hebben allermaal een mooie voetbalcarrière achter hun naam staan. Irvingly van Eijma heeft van het drietal de meeste ervaring als profvoetballer. Van Eijma speelde onder andere voor RKC Waalwijk, FC Oss, Atlantis FC uit Finland en het nationale elftal van Curacao. 

Shuremy Felomina speelde voor FC Den Bosch, Achilles'29 (uit de toenmalige Jupiler League) en het nationale elftal van Curacao, waarmee hij 4 keer op de grasmat stond.

Freek Langermans heeft net als Van Eijma ook bij RKC Waalwijk gespeeld, waarna hij er bewust voor heeft gekozen om een paar stappen terug te doen, zodat hij meer tijd had om zich op andere dingen te focussen. 

De mannen van TIS FAMILY zijn altijd met z'n drieën op stage te vinden, maar denk je dat de mannen in de toekomt ook nog met z'n drieën op dezelfde grasmat staan?

 

Lockdown

Op 15 mei 2020 dropte TIS FAMILY hun track Lockdown ft. Marisu. De track is geproduceerd door Vurra Vision. Vurra Vision is betrokken bij meerdere tracks van TIS FAMILY. In de track zijn verschillende FULLY HYPED Items te zien. Hoeveel Items heb jij gespot?

 

Previous post
Next post