🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

Chrisjeboy FULLY HYPED

Chrisjeboy

Chrisjeboy

Chrisjeboy is een getalenteerde rapper uit kraaiennest te Amsterdam. Hij is nu al een paar jaar in de game. Je kunt hem herkennen aan zijn tag 'BOYKI' of 'OI'. De Amsterdamse rapper heeft in het verleden vaak de handen in elkaar geslagen met zijn vriend Lil Saint. Lil Saint is momenteel getekend bij het label 'Rotterdam Airlines'. Veel mensen beschrijven Lil Saint als de Nederlandse Young Thug, ben jij het daarmee eens?

Chrisjeboy is naast zijn tag, punchlines, eigen sound, ook nog te herkennen aan een witte double cup, die meestal is gevuld met Lean.  Lean is de straatnaam voor een drankje dat gemixt is met frisdrank, meestal Sprite. Het gaat hierom hoestdrank met de stoffen codeïne en prometazhine. Soms worden er ook snoepjes aan het drankje toegevoegd voor de extra zoete smaak. Lean word ook wel Dirty Sprite of Sizzurp genoemd. Lean is een steeds bekendere drug aan het worden in Nederland. Je hoort het dan ook vaak terug in de Nederlandse rapscene, waaronder ook vaak bij Chrisjeboy. Chrisjeboy is zo FULLY HYPED over zijn wijk, dat hij vaak naar de 'Hood' terugverwijst in zijn tracks. Hij vertelt dan ook veel dingen die in de Hood gebeuren of hoe hij met bepaalde situaties omgaat. Hij is dan ook niet op zijn mond gevallen. Dat bleek in 2016 toen ParaSoma  zijn vriend Lil Saint beledigde in een sessie bij Zonamo. Chrisjeboy nam geen blad voor de mond en gaf ParaSoma een verbod in kraaiennest. Zou jij hetzelfde gedaan hebben al zou je in de schoenen van Chrisjeboy hebben gestaan?

 

 

Chrisjeboy - Down 

 

Items in deze videoclip

 

Op 24 juni 2020 was Chrisjeboy  zo FULLY HYPED, dat hij zijn nieuwe track 'designer' heeft gereleased. De titel van de track past perfect bij de Amsterdamse rapper. Hij draagt namelijk een exclusive FULLY HYPED design en daarnaast is hij ook nog één van de members van Fashion Gang.

Chrisjeboy - Designer

Items in deze videoclip

 

 

Previous post
Next post