🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

FULLY HYPED stelt je in staat om jezelf te zijn, door trends toe te passen van het heden, maar ook van de toekomst. Een van de belangrijkste factoren bij kleding is niet de vorm of het ontwerp, maar hoe goed jij jezelf erin voelt. Dit is waar wij constant mee bezig zijn, namelijk de beleving van het merk. De kwaliteit is voor ons zeker van belang. Hiermee bedoelen we de kwaliteit van de producten, maar ook de kwaliteit van de beleving die jij hebt rondom FULLY HYPED. Wij van FULLY HYPED zijn daarom constant bezig met het versterken van de beleving voor jou, zodat jij je goed voelt. Want wees eerlijk, dit is toch een van de belangrijkste dingen in het leven?

Het FULLY HYPED team haalt veel inspiratie uit de hedendaagse hiphop- en urban-scene. Door de muziekstijl, dresscode en relevante ontwikkelingen binnen deze scene bedienen wij een doelgroep waar we zelf onder vallen. Hierdoor maken wij niet alleen producten uit cijfers en feiten, maar ook op basis van gevoelens en plezier. ‘It’s all about the feelings, right?

Wie zitten er achter FULLY HYPED?

Met een klein en jong team zijn we begonnen aan onze droom, namelijk iets opzetten wat van niemand anders is dan onszelf. Ons team bestaat uit drie gemotiveerde jonge ondernemers. En hier zijn we dan ook heel erg trots op. Het begon allemaal met de gedachte dat het gaaf zou zijn om iets te maken wat we leuk vinden en dat anderen deze mening met ons zouden delen. Ondertussen zijn er al verschillende delen van Nederland bezet door FULLY HYPED, maar ook internationaal krijgt FULLY HYPED meer naam.

Vincent en Rick zijn begonnen met het bouwen van FULLY HYPED. Dit is een lastig proces geweest en ook zeker zwaarder dan vooraf gedacht. Tijdens het eerste jaar zijn er al teamleden bijgekomen die FULLY HYPED versterken. Namen in het bijzonder zijn Michael, Youri, Emily en Benji. De liefde die we ontvangen is van een nog grotere groep mensen en we zijn blij dat alle betrokkenen zich willen inzetten. 

We doen dit met plezier sinds we in 2016 aan dit avontuur zijn begonnen. Wij hopen dit avontuur graag met jullie te kunnen delen.

Heb je meer vragen over FULLY HYPED of heb je meer persoonlijke vragen?

Stuur dan gerust een berichtje, ook wij houden van kletsen tussen het werk door!

Rick & Vincent

up to 80% off

BE THE HYPE

GET HYPED OR GET LOST