🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

Instagram post

We zijn ontzettend trots als we producten dragen van FULLY HYPED, maar nog meer als jij het doet! Daarom ontvang jij een beloning voor het dragen van FULLY HYPED items op je Instagram. Het enige wat je hoeft te doen is ons taggen in een van je Instagram posts. Je verdiend hier een korting van 10% mee, dus waar wacht je nog op?

 

Hoe doe ik mee?

Het is simpel, zodra jij een foto post met een van de items erin, tag je @fullyhyped. Wij ontvangen een melding en sturen jou een unieke kortingscode in je DM. Niet moeilijk, gewoon effectief. Vergeet niet dat wij jouw bericht niet kunnen zien als je account privé is! 

Hoe vaak kan ik hier aan mee doen?

Meedoen kan zo vaak je wilt, al hangen er wel wat regels aan. 

  • Je kunt namelijk maar 1 kortingscode per bestelling toevoegen.
  • Verdien 1 kortingscode per originele foto. Je ontvangt geen kortingscode als je dezelfde foto post.
  • Je ontvangt een 10% kortingscode die te besteden is na het behalen van de orderwaarde van €50
  • Je post moet minimaal 48 uur online staan

Moet ik aan eisen voldoen zoals een bepaald aantal volgers?

Je hoeft geen bepaald aantal volgers te hebben, dus ook al ben je geen influencers met drie miljoen volgers kun je meedoen! Echter kijken we wel of het account ‘actief’ is of in ieder geval geen leeg account is. Hiermee bedoelen we geen foto’s, geen volgers etc. 

Het is dus eenvoudig om met je nieuwe outfit een kortingscode te verdienen. Laat dus je vrienden versteld staan met een nieuwe selfie of je haters jaloers door die perfecte pose met de producten uit onze shop en ontvang die code in je DM!

 

 

up to 80% off

BE THE HYPE

GET HYPED OR GET LOST