🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

Recgraph FULLY HYPED

Recgraph

Recgraph Productions

Recgraph Productions bestaat uit 2 jonge gasten genaamd, Tetillia en Justin. De boys werken zo hard mogelijk om hun droom werkelijkheid te maken. Momenteel zijn ze vooral actief in de drill scene. Maar Recgraph Productions houdt zich met meer bezig, dan alleen videoclips schieten en editen. Ze zijn namelijk zo FULLY HYPED, dat ze het hele proces voorzien van een artiest. Ze kunnen je voorzien van een management, videoclip, edits, cover art, mix en mastering en een studio. Recgraph Productions heeft momenteel al meerdere clips geschoten waarin de artiesten ook FULLY HYPED zijn. Naast dat ze met FULLY HYPED samenwerken, ze de Custom Bullet Vesten dragen tijdens de shoots en in de Recgraph Cypher 2, werken ze ook samen met het label 'Wilde Westen'. Genoeg redenen om ze in de gaten te houden.

 

Recgraph Cypher 2 

Recgraph dropte op 21 september 2020 hun 2e Cypher. Waarin meerdere artiesten of hun gang members FULLY HYPED zijn met de Custom Bullet Vesten. De Cypher is geproduceerd door 49 en bestaat uit Chase48, Dell48, Ziezz, Weston, Keebo, Utski, Westenaar.

 

 

J&L - Streetlife Feat. Djani

Justin en Lars die ook wel bekent staan als J&L droppen op 3 oktober hun track 'Streetlife'. Dit doen ze in samenwerking met Djani. Djani rapt niet alleen op de track. Hij heeft namelijk ook de track geproduceerd. In de videoclip zie je dat J&L de Custom Bullet Vesten dragen. Daarnaast is de videoclip geschoten door Recgraph.

Previous post
Next post