🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

Last Talent Standing Remix (Prod. Yung Felix) FULLY HYPED

Last Talent Standing Remix (Prod. Yung Felix)

Yung Capital

In het begin van het jaar 2019 lanceerde Bizzey zijn eigen label ' YungCapital Records', waarna het label zijn eerste track uitbracht op 8 maart 2019. De track 'Last Man Standing' is een collaboration tussen Bizzey, Yung Felix, Chivv en Kraantje Pappie. Dit zelfde kwartet was ook verantwoordelijk voor de nummer-1-hit 'JA' in het voorgaande jaar. 

Op 23 mei 2019 dropte YungCapital de officiële  remix 'Last Talent Standing' van het nummer 'Last Man Standing', waarbij Bizzey jong talent en jonge clipmakers op riep om mee te werken aan de officiële remix. Na honderden inzendingen, zijn er uiteindelijk 5 artiesten en 1 clipmaker gekozen. In de videoclip is Amir Motoffaf te zien als hoofdfigurant. De bekende Belg is in zijn eigen video blog ook FULLY HYPED. Wil je weten hoe FULLY HYPED Amir is, check dan zijn video blog.

LIMITLESS, Amanda, Benjamin BK & Louis Pedro - Last Talent Standing Remix (Prod. Yung Felix)

 

 

Op 22 november 2019 kon iedereen die interesse had in de muziekindustrie, zijn of haar vragen doorsturen naar YungCapital. Zodat je kans kon maken  om aan tafel te zitten met één van de BN'ers om ze aan een vragenvuur onderwerpen. Zo werden de vragen ingedeeld in de catogoriën:

  • Media, streaming & airplay van Fernando (FunX) en Rotjoch (101Barz)
  • Ondernemen van Vincent Patty (djiggy Dje)
  • Artiest worden van Bizzey en kraantje Pappie
  • A&R & Music production van Mo Fouradi en Jack $hirak
  • Viraliteit van Bram Krikke en Qucee, waarbij Qucee weer FULLY HYPED is.

 

 

 

 

Previous post
Next post