🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

Ginger, Qucee & Eddie - Lijn 2 FULLY HYPED

Ginger, Qucee & Eddie - Lijn 2

Lijn 2

Op het album 'As Told By Ginger' van Ginger staat het nummer Lijn 2, ft. Qucee en Eddie. Het nummer is geproduceerd door City Lights. De videoclip is geschoten door Chefvisuals en de track is uitgebracht door Left Lane Recordings. Het nummer is op 14 juni 2019 in première gegaan. Het nummer is net zo FULLY HYPED als Qucee. Dit zie je dan ook terug in de videoclip. 

 

Qucee

Qucee is momenteel één van de grootste influencers van Nederland. Met zijn aanstekelijke lach en goede gevoel voor humor, weet hij vele mensen te vermaken. Dit doet hij onder andere op zijn eigen Instagram account en Youtube kanaal. Qucee is zo FULLY HYPED, dat hij ook vaak te gast is bij andere content op Youtube. 

Straat worden met Qucee - Bram zoekt stijl

Qucee is onderdeel van velen onder de jeugd. Met zijn goede vibe en karakter, kan hij in 1 video je dag helemaal goed maken. Qucee is dan ook een mooi voorbeeld voor velen. Zijn video's zijn namelijk niet alleen maar grappig of voor vermaak. Hij deelt ook zijn levenservaring met de jeugd. Hij vertelt ondermeer over zijn eenzaamheid, gedrag, depressie, straatvrees, hoe hij zijn angsten onder ogen is gekomen en hoe hij alles heeft overwonnen. Naast dat Qucee een groot voorbeeld voor de jeugd is, is hij naast een BN'er, ook een geweldige vader. Iedereen die hem volgt, weet dat hij en zijn vriendin Stefanie geweldige ouders zijn voor hun 2 kinderen Mikayla(5) en Jeremiah(1). Inmiddels zijn ze in verwachting van hun 3e kindje. Hoe dit gegaan is, legt Qucee uit in een interview met FunX.

 

Supergaande

Quentin Correia en Nesim Ahmadi die beter bekend staan als Qucee en Nesim Najih, vormen samen een duo genaamd 'Supergaande'. Het grappige duo maakt sinds 3 februari 2016 content op Youtube. Het duo heeft inmiddels meer dan 600.000 abonnees op Youtube. Het duo ging onderandere viraal door de straatinterviews, de talkshow, het rad van Supergaande en accepteer de punchline. Voor hun YouTube debuut, kon je Qucee en Nesim al kennen van PunchOutBattles. waarin ze hun tegenstanders met de grond gelijk maakte. Verder hebben ze ook muziek uitgebracht. Waaronder de hit 'Pardon Doe Normaal' die geproduceerd is door Fraasie. De track heeft momenteel meer dan 10 miljoen views op Youtube.

Ginger

Ginger werd bekend door zijn blind audition van The voice of Holland in seizoen 9. Hij werd bekend door zijn nummer Papa / Treur Niet, waarbij hij vele gevoelige snaren heeft geraakt. Ginger was zo FULLY HYPED dat hij na zijn auditie tekende bij Mr Probz onder het label 'Left Lane Recordings'. Ginger is nog steeds FULLY HYPED om vele mensen te blessen met zijn talent, creativiteit en woordspelingen. Houd Ginger dus goed in de gaten. In zijn nieuwste release 'Puur.mp4' draagt Qucee wederom FULLY HYPED in de videoclip, waardoor zij bijna 'het goude duo' wordt genoemd. Ik bedoel daarmee Ginger en Qucee natuurlijk ;)

 

.

Items in deze videoclip

Previous post
Next post