🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

DIRTYSPRITEGANG - SHENK TUSSEN ME TEEN FULLY HYPED

DIRTYSPRITEGANG - SHENK TUSSEN ME TEEN

DirtySpriteGang

DirtySpriteGang(DSG) is een rapgroep die bestaat uit 3 personen, waaronder Milla en de 2 broers JD en Twin. DSG is nog niet heel bekend onder de luisteraars. Ze zijn al wel bekend bij de grotere labels van Nederland. Er is dan ook meerdere keren aan hun getrokken om zich bij één van de labels aan te sluiten. Momenteel zijn ze nog steeds independent en is er een geheimzinnig project bezig in samenwerking met  één van de grootste labels van Nederland. Heb jij enig idee waar DSG momenteel mee bezig is? 

DSG zijn jonge talentvolle rappers, die met hun enthousiasme, diverse flows en creativiteit hard aan hun toekomst werken. Ze zijn dan ook FULLY HYPED om van hun hobby, hun werk te maken. Dit zie je dan ook terug in de videoclip en in de andere tracks die ze uitgebracht hebben.

 

 

 DirtySpriteGang - Shenk Tussen Me Teen

 

Bijna alle muziek die DSG uitbrengt, word gemaakt in hun eigen studio. Ze maken dan ook meer dan genoeg uren in de studio. Dit doen ze niet alleen, ze doen dit namelijk samen met andere opkomende artiesten, bv. Eusz Gifuza, Chrisjeboy, Valley, Cartiez(ADF) etc. Daarnaast produceert Milla ook nog eens zelf. DSG krijgt ook hulp van Yung Noodle. Yung Noodle is een talent achter de knoppen. Hij is dan ook getekend onder het label 'Rotterdam Airlines'. De videoclips van DSG worden verzorgd door Thomaz.

 

Items in deze videoclip

 

 

Previous post
Next post