🚚 Free Shipping on orders from €100

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

5 Codeïne Tracks - Part #1 FULLY HYPED

5 Codeïne Tracks - Part #1

PART #1 - 5 tracks waarin Codeïne wordt benoemd

In deze blogserie lichten we wekelijks 5 tracks uit waarin codeïne wordt benoemd. Ken jij deze nummers al of zijn deze compleet nieuw voor je? Laat het ons weten via de comments. De vijf tracks staan op Spotify en deze worden uiteraard toegevoegd aan onze Spotify lijst: The Purple Playlist!

1. Ma3lish - Sevn Alias ft. Frenna, D-Double

Misschien wel de doorbraak van Sevn Alias een aantal jaren geleden. Deze track werd heel vaak beluisterd na het uitbrengen van zijn eerste 101Barz-sessie. Na deze ontplofte sessie kwamen Frenna en D-Double hem versterken op de track. Frenna is uiteindelijk degene geweest die deze track in deze lijst heeft weten te krijgen. In zijn verse zegt hij namelijk: ‘Stack net als Lean’, maar hierna vervolgd hij het met: ‘Nu ben in clean’. Heeft hij het hier alleen over Lean of misschien meer…?

 

2. ZEZE - Kodak Black ft. Travis Scott, Offset

Iedereen kent het beeld wel waar Kodak net vrij is gekomen en terug de studio in is gedoken. Hij stond te viben op de beat van ZEZE en ging viraal met zijn dansmove. De track kwam een tijdje later uit met bijdrages van zowel Travis Scott als Offset. In de track zegt hij: ‘I be sippin' on lean, tryna keep balance.’ Balans heeft hij wel nodig in zijn leven, er hangt namelijk weer een straf boven het hoofd van Kodak van ongeveer 30 jaar. Laten we hopen dat dit niet het geval is en dat we meer muziek van hem kunnen verwachten. Onlangs kondigde hij een nieuw album aan. Ben jij net zo benieuwd als ons?

 

3. Realer N Realer - Future, Juice WRLD

Future en Juice WRLD hebben samen een project gedropt waar 16 tracks te beluisteren zijn. Er zijn bijdrages van: Young Thug, Gunna, Nicki Minaj, Yung Bans, Young Scooter en niemand minder dan Lil Wayne. In het refrein wordt lean benoemd door Juice, namelijk: ‘I got a lean stain on it, I’ma give it to my maid’. Waar rappers eerst gierig waren met hun lean, zijn ze nu dus vrijgevend geworden. Tenminste, daar lijkt het wel op. Zou jij je lean delen?

UPDATE: RIP Juice WRLD

 

4. Actief - Bokoesam ft. Idaly

Wij staan voor een raadsel, omdat wij niet goed kunnen verstaan wat Bokoesam nou precies zegt: ‘Niet goed, moeten [?] in m'n lean doen’. Het lijkt op middelvinger, maar dat lijkt ons niet het gepaste woord. Of juist wel? Wij weten het niet meer. Misschien dat jij ons kan vertellen wat Bokoeyonce hier precies bedoeld. Het nummer is afkomstig van zijn album ‘Nachtvlinder’, waar tracks op staan zoals: ‘Voor Jou’, ‘Mijn Schuld’, ‘I Want It All’ en ‘Schudden’. Maar dat wist je al… toch?

 

5. Noticed - Lil Mosey

We sluiten deze week af met een track die ongelofelijk lekker gaat. Met meer dan 118 miljoen streams op Spotify is dit zijn grootste hit. In de track zegt hij: ‘I got lean and some forty in my red cup’. ‘Mosey’ weet dus wel wat een feestje is. Dat mag ook wel met z’n hit op je naam. Wij verwachten nog veel meer van Lil Mosey en kijken uit naar meer muziek.

 

Deze tracks staan nu ook in ‘The Purple Playlist’ op Spotify, dus je kunt ze meteen gaan luisteren! Weet jij nog tracks waar een vorm van lean in benoemd wordt? Laat het ons hieronder weten of stuur ons een bericht op een van onze social media kanalen. Niet bang zijn, we bijten niet!